Harry Mens tegen Catherine Keyl: "Ben je 77 jaar geworden of 77 kilo?" (video)

Harry Mens tegen Catherine Keyl: "Ben je 77 jaar geworden of 77 kilo?" (video)

Harry Mens tegen Catherine Keyl: "Ben je 77 jaar geworden of 77 kilo?" (video) Gisteren zagen we in Beste Kijkers een oud fragment van Business Class. Presentator Harry Mens kreeg een mooi compliment van een 28-jarige vrouw en Catherine Keyl gaf het complimentje door op de Nederlandse tv. Harry is duidelijk blij met het compliment, zelf is hij niet zo goed in complimentjes geven. Catherine was destijds 77 geworden en nu vraagt Harry zich af of dat geldt in jaren of in kilo's.... Beste kijkers is iedere zondag om 21.20 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Beste kijkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Harry Mens stelt Paul de Leeuw zeer rare vraag over zijn zoons (Business Class) Bekijk deze video » René van der Gijp: 'Zou je bij een kind van 2 kunnen zien dat hij homo is?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Maandag 22 januari om 15:42

Gisteren zagen we in Beste Kijkers een oud fragment van Business Class. Presentator Harry Mens kreeg een mooi compliment van een 28-jarige vrouw en Catherine Keyl gaf het complimentje door op de Nederlandse tv. Harry is duidelijk blij met het compliment, zelf is hij niet zo goed in complimentjes geven. Catherine was destijds 77 geworden en nu vraagt Harry zich af of dat geldt in jaren of in kilo's....

Beste kijkers is iedere zondag om 21.20 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Beste kijkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's