René van der Gijp: 'Zou je bij een kind van 2 kunnen zien dat hij homo is?' (Vandaag Inside)

René van der Gijp: 'Zou je bij een kind van 2 kunnen zien dat hij homo is?' (Vandaag Inside)

Dinsdag 19 september 2023 om 09:28

Ook René van der Gijp heeft de bijzondere vraag van Harry Mens aan Paul de Leeuw over diens zoons in Business Class gezien en dat zette hem toch even aan het denken: 'Toen dacht ik bij mezelf... zelfs ik twijfelde even. Zou je bij een kind van twee al kunnen zien dat hij homo is?'

'Je wordt niet homo als je met homo's omgaat'
Natuurlijk niet, weet ook Wilfred Genee. Maar daar ging het ook niet om: 'Je wordt ook niet homo als je met homo's omgaat', aldus de presentator.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 18 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

René van der Gijp: 'Zou je bij een kind van 2 kunnen zien dat hij homo is?' (<em>Vandaag Inside</em>) Ook René van der Gijp heeft de bijzondere vraag van Harry Mens aan Paul de Leeuw over diens zoons in Business Class gezien en dat zette hem toch even aan het denken: 'Toen dacht ik bij mezelf... zelfs ik twijfelde even. Zou je bij een kind van twee al kunnen zien dat hij homo is?' 'Je wordt niet homo als je met homo's omgaat'Natuurlijk niet, weet ook Wilfred Genee. Maar daar ging het ook niet om: 'Je wordt ook niet homo als je met homo's omgaat', aldus de presentator. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 18 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Harry Mens stelt Paul de Leeuw zeer rare vraag over zijn zoons (Business Class) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's