Dinsdag in Over mijn lijk: Jegor en zijn vriendin doen een zwangerschapstest

Dinsdag in Over mijn lijk: Jegor en zijn vriendin doen een zwangerschapstest

Dinsdag in <em>Over mijn lijk</em>: Jegor en zijn vriendin doen een zwangerschapstest Dinsdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Over mijn lijk, waarin Tim Hofman ongeneeslijk zieke jongeren volgt. In een voorproefje is te zien dat Zoë een onvergetelijk feest geeft. Jeffrey gaat een vliegtuig in en het wordt duidelijk dat Jegor en zijn vriendin Daisy gaan voor gezinsuitbreiding en ze doen een zwangerschapstest… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Over mijn lijk hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Over Mijn Lijk (@overmijnlijk) Dinsdag in nieuwe aflevering Over mijn lijk: Eva gaat trouwen Bekijk deze video » Over mijn lijk: vriend Zoë ging vreemd tijdens chemo, 'Meteen 's avonds uitgemaakt' Bekijk deze video » Over mijn lijk: Zoë kreeg keiharde liefdesles van daten met een arts Bekijk deze video »
Maandag 22 januari om 16:02

Dinsdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Over mijn lijk, waarin Tim Hofman ongeneeslijk zieke jongeren volgt. In een voorproefje is te zien dat Zoë een onvergetelijk feest geeft. Jeffrey gaat een vliegtuig in en het wordt duidelijk dat Jegor en zijn vriendin Daisy gaan voor gezinsuitbreiding en ze doen een zwangerschapstest…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Over mijn lijk hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's