Over mijn lijk: Zoë kreeg keiharde liefdesles van daten met een arts

Over mijn lijk: Zoë kreeg keiharde liefdesles van daten met een arts

<em>Over mijn lijk</em>: Zoë kreeg keiharde liefdesles van daten met een arts In Over mijn lijk vertelt Zoë hoe het in de laatste fase van haar leven ging met de liefde. “Ongeneeslijk ziek en daten. Ja dat is wel een dingetje”, aldus Zoë, die helaas vorig jaar is overleden aan botkanker. ‘Harde uitspraken’Zoë was aan het daten met een arts. “Die zei gewoon keihard: we kunnen het leuk hebben ‘for the time being’. Maar als er iemand anders op mijn pad komt dan ga ik daar wel voor, want jij bent ziek en op jou kan ik niet bouwen”, vertelt Zoë. “Dat zijn harde uitspraken als je net zelf drie dagen geleden te horen hebt gekregen dat je doodgaat.” Bekijk de beelden van Over mijn lijk hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Zoë uit Over mijn lijk is overleden, geloofde in reïncarnatie: ‘Bijna haast om dood te gaan’ Bekijk deze video » Dinsdag in nieuwe aflevering Over mijn lijk: Eva gaat trouwen Bekijk deze video » Over mijn lijk: vriend Zoë ging vreemd tijdens chemo, 'Meteen 's avonds uitgemaakt' Bekijk deze video »
Vrijdag 19 januari om 15:02

In Over mijn lijk vertelt Zoë hoe het in de laatste fase van haar leven ging met de liefde. “Ongeneeslijk ziek en daten. Ja dat is wel een dingetje”, aldus Zoë, die helaas vorig jaar is overleden aan botkanker.

‘Harde uitspraken’
Zoë was aan het daten met een arts. “Die zei gewoon keihard: we kunnen het leuk hebben ‘for the time being’. Maar als er iemand anders op mijn pad komt dan ga ik daar wel voor, want jij bent ziek en op jou kan ik niet bouwen”, vertelt Zoë. “Dat zijn harde uitspraken als je net zelf drie dagen geleden te horen hebt gekregen dat je doodgaat.”

Bekijk de beelden van Over mijn lijk hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's