Vanavond in Wie is de Mol?: een chaotische dwaaltocht en Lucha libre

Vanavond in Wie is de Mol?: een chaotische dwaaltocht en Lucha libre

Vanavond in <em>Wie is de Mol?</em>: een chaotische dwaaltocht en Lucha libre Zaterdagavond staat er weer een nieuwe aflevering op het programma van Wie is de Mol? Dit keer gaan de kandidaten op een tocht die nogal chaotisch overkomt. Ook zien we Mexicaans worstelen (Lucha libre) waar de mol zich goed zou kunnen verstoppen achter een gekleurd masker. Bekijk de eerste beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Ook Rik van de Westelaken op het kleurrijke Día de Muertos in WIDM Bekijk deze video » Zenuwachtige Tooske tijdens WIDM-'ondervraging': "Wat sta je hier nou te verraden!?" Bekijk deze video » Exclusieve beelden van Wie is de Mol?: "We gaan elke dag het geld tellen" Bekijk deze video » Eerste beelden nieuwe aflevering Wie is de mol?: de Molympische Spelen Bekijk deze video » Eerste beelden Wie is de mol? aflevering 3: 'Ik vond hem erg opvallend' Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Wie is de Mol?: een chaotische dwaaltocht en Lucha libre
Saturday 20 January om 11:03

Zaterdagavond staat er weer een nieuwe aflevering op het programma van Wie is de Mol? Dit keer gaan de kandidaten op een tocht die nogal chaotisch overkomt. Ook zien we Mexicaans worstelen (Lucha libre) waar de mol zich goed zou kunnen verstoppen achter een gekleurd masker.

Bekijk de eerste beelden hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's