Marcel van Roosmalen en anderen op X over gemeenteraad Westland en de spreidingswet

Marcel van Roosmalen en anderen op X over gemeenteraad Westland en de spreidingswet

<em>Marcel van Roosmalen</em> en anderen op X over gemeenteraad <em>Westland</em> en de <em>spreidingswet</em> Zie boven een fragment uit Hart van Nederland met VVD staatssecretaris voor Asiel en Migratie Eric van der Burg over de stemming op de omstreden spreidingswet De gemeenteraad van het Westland heeft al laten weten niet van plan te zijn mee te werken aan het uitvoeren van de spreidingswet. Vandaag stemt de Eerste Kamer met een meerderheid voor deze wet waarbij gemeenten zo nodig verplicht worden om asielzoekers op te vangen. Marcel van RoosmalenBij het NPO1 radioprogramma De Nieuws BV laat Marcel van Roosmalen weten wat hij van deze mededeling vindt en andere reacties op X hieronder. "Het Westland is het morele afvoerputje van het Nederland waar de PVV zo trots op is", zegt @MvanRoosmalen op @NPORadio1. "Sluit hun kassen af van het stroomnet. Omdat we gevulde broodtrommeltjes van al onze Nederlandse kinderen belangrijker vinden dan groenten voor de export." pic.twitter.com/IoF4AWN0yb— De Nieuws BV (@denieuwsbv) January 23, 2024 #Westland is een bijzonder hypocriete gemeente.Alle voordelen van migratie willen, maar er vervolgens geen enkele verantwoordelijkheid voor willen nemen of tegenprestatie bieden. Precies daarom is de #spreidingswet een goede ontwikkeling.#AZC #Wilders #PVV #asielzoekers pic.twitter.com/IWzN9NAoxr— Sam (@Sam_Wenmakers) January 23, 2024 Mijn bezwaren tegen de #Spreidingswet in de #Nieuwsuur-uitzending van gisteren. pic.twitter.com/u9iDHMi5qH— Tom de Nooijer (@tdenooijer) January 16, 2024 Is al bekend wanneer de Belastingdienst gaat stoppen met het versturen van aanslagen omdat daarvoor onder de bevolking geen draagvlak is?#spreidingswet pic.twitter.com/22fJufw0rb— Baliekluiver (John) ? (@Baliekluiver) January 23, 2024 Bekijk ook Wilders over steun VVD voor spreidingswet: "Ja, we hebben een probleem" Bekijk deze video » Chaos bij de VVD: 'Dilan Yesilgöz maakt blunder na blunder' (video) Bekijk deze video » Frits Wester: 'Akkoord spreidingswet is een pijnlijke afgang voor Dilan Yeşilgöz' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Marcel van Roosmalen en anderen op X over gemeenteraad Westland en de spreidingswet
Dinsdag 23 januari om 14:18

Zie boven een fragment uit Hart van Nederland met VVD staatssecretaris voor Asiel en Migratie Eric van der Burg over de stemming op de omstreden spreidingswet

De gemeenteraad van het Westland heeft al laten weten niet van plan te zijn mee te werken aan het uitvoeren van de spreidingswet. Vandaag stemt de Eerste Kamer met een meerderheid voor deze wet waarbij gemeenten zo nodig verplicht worden om asielzoekers op te vangen.

Marcel van Roosmalen
Bij het NPO1 radioprogramma De Nieuws BV laat Marcel van Roosmalen weten wat hij van deze mededeling vindt en andere reacties op X hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's