Bekijk hier de volledige trailer van Avatar: The Last Airbender, vanaf 22 februari op Netflix

Bekijk hier de volledige trailer van Avatar: The Last Airbender, vanaf 22 februari op Netflix

Dinsdag 23 januari om 17:44

De menselijke beschaving is verdeeld in vier afzonderlijke naties, genoemd naar de elementen: de Luchtnomaden, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Waterstam. In elke natie kunnen slechts een paar mensen, de "stuurders", het element van hun natie gebruiken via regionale gevechtskunsten en telekinetische krachten. De enige gebruiker die alle vier de elementen kan gebruiken is de Avatar. Na honderd jaar te hebben geslapen, wordt Aang, de nieuwste Avatar van de Luchtnomaden, gewekt door Katara en Sokka van de Waterstam. Aang hoort over de wereldverwoestende oorlog die de Vuurnatie is begonnen. Met de hulp van zijn nieuwe vrienden moet Aang de vaardigheden van de elementen beheersen om harmonie te brengen in de naties.

Bekijk de langverwachte liveaction versie van de geliefde animatieserie vanaf 22 februari op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van Avatar: The Last Airbender.

Bekijk hier de volledige trailer van <em>Avatar: The Last Airbender</em>, vanaf 22 februari op Netflix De menselijke beschaving is verdeeld in vier afzonderlijke naties, genoemd naar de elementen: de Luchtnomaden, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Waterstam. In elke natie kunnen slechts een paar mensen, de "stuurders", het element van hun natie gebruiken via regionale gevechtskunsten en telekinetische krachten. De enige gebruiker die alle vier de elementen kan gebruiken is de Avatar. Na honderd jaar te hebben geslapen, wordt Aang, de nieuwste Avatar van de Luchtnomaden, gewekt door Katara en Sokka van de Waterstam. Aang hoort over de wereldverwoestende oorlog die de Vuurnatie is begonnen. Met de hulp van zijn nieuwe vrienden moet Aang de vaardigheden van de elementen beheersen om harmonie te brengen in de naties. Bekijk de langverwachte liveaction versie van de geliefde animatieserie vanaf 22 februari op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van Avatar: The Last Airbender. Bekijk ook Kijk de teaser van langverwachte serie Avatar: The Last Airbender, in 2024 te zien op Netflix Bekijk deze video » Dit weten we tot nu toe over Netflix's live-action Avatar: The Last Airbender! Bekijk deze video » Netflix deelt nieuwe beelden uit 'Avatar: The Last Airbender', bekijk ze hier! Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de volledige trailer van Avatar: The Last Airbender, vanaf 22 februari op Netflix

Actuele video's

Meer actuele video's