Vandaag Inside: 'Wilfred Genee moet RadioRing Beste Presentator winnen'

Vandaag Inside: 'Wilfred Genee moet RadioRing Beste Presentator winnen'

Woensdag 24 januari om 10:36

Wilfred Genee is een van de genomineerden voor de RadioRing Beste Presentator en dat komt natuurlijk zo af en toe voorbij in Vandaag Inside, iedere stem is er een immers. Kan Johan Derksen misschien een goed woordje voor hem doen? 'Stem op die klootzak want hij blijft erop terugkomen.' Duidelijke taal.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: 'Wilfred Genee moet <em>RadioRing Beste Presentator</em> winnen' Wilfred Genee is een van de genomineerden voor de RadioRing Beste Presentator en dat komt natuurlijk zo af en toe voorbij in Vandaag Inside, iedere stem is er een immers. Kan Johan Derksen misschien een goed woordje voor hem doen? 'Stem op die klootzak want hij blijft erop terugkomen.' Duidelijke taal. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's