Goede Tijden, Slechte Tijden: Linda gaat knock-out in De Koning (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden: Linda gaat knock-out in De Koning (video)

Woensdag 24 januari om 17:37

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: Linda gaat knock-out in <em>De Koning</em> (video) In Goede Tijden, Slechte Tijden is Linda koppig en besluit ondanks haar herstel toch uitbundig te dansen. Het duurt niet lang voordat ze knock-out op de grond ligt. Luuk maakt zich zorgen en stelt voor om de bruiloft uit te stellen totdat ze volledig is hersteld. Linda is not amused… Bekijk de beelden van GTST hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Goede Tijden, Slechte Tijden: gaat het nog goedkomen met Linda? Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Nola Sanders begint haar werkende leven in de Rozenboom Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: waarom is Richard echt teruggekomen naar Meerdijk? Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: Linda gaat knock-out in De Koning (video)

In Goede Tijden, Slechte Tijden is Linda koppig en besluit ondanks haar herstel toch uitbundig te dansen. Het duurt niet lang voordat ze knock-out op de grond ligt. Luuk maakt zich zorgen en stelt voor om de bruiloft uit te stellen totdat ze volledig is hersteld. Linda is not amused…

Bekijk de beelden van GTST hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's