Hart van Nederland: vrouw uit Ridderkerk komt om door aanrijding met vrachtwagen (video)

Hart van Nederland: vrouw uit Ridderkerk komt om door aanrijding met vrachtwagen (video)

Woensdag 24 januari om 18:01

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw uit Ridderkerk komt om door aanrijding met vrachtwagen (video) In het Zuid-Hollandse Ridderkerk is woensdagmiddag een fietsster om het leven gekomen nadat ze werd geschept door een vrachtwagen, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Hulpdiensten hebben geprobeerd de vrouw ter plaatse te reanimeren, maar dat mocht niet baten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Marcel van Roosmalen en anderen op X over gemeenteraad Westland en de spreidingswet Bekijk deze video » Zien: storm Jocelyn raast over Nederland, bomen waaien op auto's (video) Bekijk deze video » Drama Gorinchem: vrouw overleden en zwaargewonde man is gereanimeerd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Zuid-Hollandse Ridderkerk is woensdagmiddag een fietsster om het leven gekomen nadat ze werd geschept door een vrachtwagen, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Hulpdiensten hebben geprobeerd de vrouw ter plaatse te reanimeren, maar dat mocht niet baten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's