Steenrijk, Straatarm: soep uitdelen aan daklozen en nieuw keyboard kopen

Steenrijk, Straatarm: soep uitdelen aan daklozen en nieuw keyboard kopen

Donderdag 25 januari om 10:26

In Steenrijk, Straatarm ruilen gedurende een week Mattheus en Deborah hun huis en leven met dat van alleenstaande moeder Danny en haar tienerzoon Len. Het koppel is bekend in binnen- en buitenland door hun deelname aan verschillende realityseries als 'Ex on the Beach' en 'Love Island'.

Hartpatiënt
Na een periode van schuldsanering is moeder Danny inmiddels schuldenvrij maar zij heeft, omdat zij hartpatiënt is, geen werk en moet rondkomen van weinig. Influencer Mattheus heeft van zijn passie voor sport zijn werk gemaakt. Deborah heeft haar eigen modelabel DBRH. Het motto van de twee is 'alles uit het leven halen'. Deborah heeft namelijk een paar jaar geleden baarmoederhalskanker gehad.

Daklozen
Mattheus en Deborah gaan soep uitdelen aan daklozen, de goede daad die Danny ondanks dat ze het zelf niet breed heeft regelmatig verricht. Ondertussen laten Danny en Len zich lekker verwennen bij de kapper en gaan uitgebreid shoppen. Voor Len komen verschillende dromen uit. Voor Deborah en Mattheus zijn Danny's katten een bron van irritatie...

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: soep uitdelen aan daklozen en nieuw keyboard kopen In Steenrijk, Straatarm ruilen gedurende een week Mattheus en Deborah hun huis en leven met dat van alleenstaande moeder Danny en haar tienerzoon Len. Het koppel is bekend in binnen- en buitenland door hun deelname aan verschillende realityseries als 'Ex on the Beach' en 'Love Island'. HartpatiëntNa een periode van schuldsanering is moeder Danny inmiddels schuldenvrij maar zij heeft, omdat zij hartpatiënt is, geen werk en moet rondkomen van weinig. Influencer Mattheus heeft van zijn passie voor sport zijn werk gemaakt. Deborah heeft haar eigen modelabel DBRH. Het motto van de twee is 'alles uit het leven halen'. Deborah heeft namelijk een paar jaar geleden baarmoederhalskanker gehad. DaklozenMattheus en Deborah gaan soep uitdelen aan daklozen, de goede daad die Danny ondanks dat ze het zelf niet breed heeft regelmatig verricht. Ondertussen laten Danny en Len zich lekker verwennen bij de kapper en gaan uitgebreid shoppen. Voor Len komen verschillende dromen uit. Voor Deborah en Mattheus zijn Danny's katten een bron van irritatie... Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Deborah in Steenrijk, Straatarm over toestand van ruilwoning: "Ja, dat vind ik wel heftig" Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: grote walging bij aantreffen vieze kattenbak in rijtjeshuis (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's