Meisje zwaargewond na aanrijding met lesauto in Tilburg (Hart van Nederland)

Meisje zwaargewond na aanrijding met lesauto in Tilburg (Hart van Nederland)

Meisje zwaargewond na aanrijding met lesauto in Tilburg (<em>Hart van Nederland</em>) Vrijdagmiddag is bij een aanrijding in Tilburg een meisje zwaargewond geraakt. Het gaat om een ongeval op de kruising van de Baroniebaan en de Stroomlaan. De fietsster is geschept door een rijlesauto van de ANWB. Ze is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Brand zorgcentrum Vaassen: man overleden (video) Bekijk deze video » Protest bij Internationaal Gerechtshof: aanhangers Israël en Palestijnen tegenover elkaar Bekijk deze video » Hart Van Nederland: persoon overleden bij brand in schuur in Assen Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 26 januari om 15:46

Vrijdagmiddag is bij een aanrijding in Tilburg een meisje zwaargewond geraakt. Het gaat om een ongeval op de kruising van de Baroniebaan en de Stroomlaan. De fietsster is geschept door een rijlesauto van de ANWB. Ze is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's