Protest bij Internationaal Gerechtshof: aanhangers Israël en Palestijnen tegenover elkaar

Protest bij Internationaal Gerechtshof: aanhangers Israël en Palestijnen tegenover elkaar

Protest bij Internationaal Gerechtshof: aanhangers <em>Israël en Palestijnen</em> tegenover elkaar Vrijdagmiddag wordt er geprotesteerd bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag. Aanleiding voor de demonstratie is de oorlog in Israël. Er is een groep van honderden mensen naar het Internationaal Gerechtshof gekomen om Israël te steunen in de strijd met Gaza. Maar hier tegenover staat juist een groep voor de Palestijnen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Heftige beelden: Houthi-rebellen vallen schepen aan in de Rode Zee Bekijk deze video » Oorlog met Rusland? Dienstplicht-nieuwe stijl: jongeren vrijwillig jaar bij landmacht Bekijk deze video » Syriër vertelt heftig verhaal in De Wereld in Ter Apel: ‘Ik slaap op mijn kinderen’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 26 januari om 14:41

Vrijdagmiddag wordt er geprotesteerd bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag. Aanleiding voor de demonstratie is de oorlog in Israël. Er is een groep van honderden mensen naar het Internationaal Gerechtshof gekomen om Israël te steunen in de strijd met Gaza. Maar hier tegenover staat juist een groep voor de Palestijnen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's