Vijf gewonden bij The Wall Utrecht, auto raast over fietspad en stoep (video)

Vijf gewonden bij The Wall Utrecht, auto raast over fietspad en stoep (video)

Vijf gewonden bij <em>The Wall Utrecht</em>, auto raast over fietspad en stoep (video) Bij een ongeluk bij het winkelcentrum The Wall in Utrecht zijn vijf gewonden gevallen. Een auto is van de weg geraakt en raasde over het fietspad en de stoep. Waarschijnlijk is de auto van de weg geraakt doordat de bestuurder onwel werd. De gewonden zijn twee jonge kinderen, een man van 38 jaar en een echtpaar van 81 en 87, meldt de politie. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Protest bij Internationaal Gerechtshof: aanhangers Israël en Palestijnen tegenover elkaar Bekijk deze video » Hart Van Nederland: persoon overleden bij brand in schuur in Assen Bekijk deze video » Meisje zwaargewond na aanrijding met lesauto in Tilburg (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 26 januari om 16:27

Bij een ongeluk bij het winkelcentrum The Wall in Utrecht zijn vijf gewonden gevallen. Een auto is van de weg geraakt en raasde over het fietspad en de stoep. Waarschijnlijk is de auto van de weg geraakt doordat de bestuurder onwel werd. De gewonden zijn twee jonge kinderen, een man van 38 jaar en een echtpaar van 81 en 87, meldt de politie.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's