Wilfred Genee ontdaan na 'Directeurtje' in kikkerpak: 'Ik geloofde het gewoon niet' (video)

Wilfred Genee ontdaan na 'Directeurtje' in kikkerpak: 'Ik geloofde het gewoon niet' (video)

Zaterdag 27 januari om 12:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Wilfred Genee ontdaan na 'Directeurtje' in kikkerpak: 'Ik geloofde het gewoon niet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Merel Ek en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. De uitzending van vrijdag was opmerkelijk, omdat 'Directeurtje' Marco Louwerens in een kikkerpak verscheen. 'Ik vind het bizar gewoon, ik geloofde het eerst niet.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Merel Ek en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. De uitzending van vrijdag was opmerkelijk, omdat 'Directeurtje' Marco Louwerens in een kikkerpak verscheen. 'Ik vind het bizar gewoon, ik geloofde het eerst niet.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's