Finale Slimste Mens: viel dit seizoen tegen? "Medelijden met de deelnemers"

Finale Slimste Mens: viel dit seizoen tegen? "Medelijden met de deelnemers"

Finale <em>Slimste Mens</em>: viel dit seizoen tegen? &quot;Medelijden met de deelnemers&quot; De finale van De Slimste Mens was weer een hot topic op het internet. Ruim 2,1 miljoen mensen stemden af op de finale van het kijkcijferkanon en zagen acteur Joes Brauers met de winst naar huis gaan. De 24-jarige Brauers is de jongste winnaar ooit van het programma, maar dat kon niet iedereen blij maken. Veel fans van het programma vragen zich na het seizoen af, was het eigenlijk wel leuk? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Annemieke Hoogendijk: 'Ik word nog steeds aangesproken op Mevrouw Stemband' (De Slimste Mens) Bekijk deze video » Maarten van Rossem: 'Dit programma heb ik afgeslagen' (De Slimste Mens) Bekijk deze video » Joes Brauers neemt zus mee naar De Slimste Mens: 'Mijn trouwste supporter, coach én criticus' Bekijk deze video » De slimste mens: oud-winnaars wensen de finalisten van 2024 succes Bekijk deze video » Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2024 (video) Bekijk deze video »
TV :
Finale Slimste Mens: viel dit seizoen tegen? "Medelijden met de deelnemers"

De finale van De Slimste Mens was weer een hot topic op het internet. Ruim 2,1 miljoen mensen stemden af op de finale van het kijkcijferkanon en zagen acteur Joes Brauers met de winst naar huis gaan. De 24-jarige Brauers is de jongste winnaar ooit van het programma, maar dat kon niet iedereen blij maken. Veel fans van het programma vragen zich na het seizoen af, was het eigenlijk wel leuk?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's