Metamorfose Maxime Meiland: 'Nogal een verschil!' (Shownieuws)

Metamorfose Maxime Meiland: 'Nogal een verschil!' (Shownieuws)

Maandag 29 januari om 11:43

Veel volgers van Maxime Meiland wisten afgelopen weekend niet wat ze zagen, toen de dochter van Erica en Martien met een bijzonder kapsel op Instagram verscheen: 'Iedereen had zoiets van... hè? Wat ziet zij er anders uit? Wat is dit voor nieuwe look? Het lijkt donkerder en veel gekrulder', verwoordt Bart Ettekoven de reacties.

'Nogal een verschil'
Tooske Ragas vindt het ook nogal een metamorfose: 'Het is best wel een enorm verschil.' Maar wat is is verhaal achter dit nieuwe kapsel? Is het wellicht een poging om wat serieuzer over te komen?

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Metamorfose <em>Maxime Meiland</em>: 'Nogal een verschil!' (Shownieuws) Veel volgers van Maxime Meiland wisten afgelopen weekend niet wat ze zagen, toen de dochter van Erica en Martien met een bijzonder kapsel op Instagram verscheen: 'Iedereen had zoiets van... hè? Wat ziet zij er anders uit? Wat is dit voor nieuwe look? Het lijkt donkerder en veel gekrulder', verwoordt Bart Ettekoven de reacties. 'Nogal een verschil'Tooske Ragas vindt het ook nogal een metamorfose: 'Het is best wel een enorm verschil.' Maar wat is is verhaal achter dit nieuwe kapsel? Is het wellicht een poging om wat serieuzer over te komen? Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Waarom verliet Duncan Laurence Paradiso zo snel en wat zegt zijn management hierover? (Shownieuws) Bekijk deze video » Hilarisch: Duckface van Maxime Meiland en jongste dochter Bekijk deze video » Johnny de Mol staat stil bij sterfdag Guusje Nederhorst Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's