Johnny de Mol staat stil bij sterfdag Guusje Nederhorst

Johnny de Mol staat stil bij sterfdag Guusje Nederhorst

Maandag 29 januari om 10:28

Het is alweer 20 jaar geleden dat Guusje Nederhorst, vooral bekend vanwege haar rol als Roos in Goede tijden, slechte tijden op slechts 34-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van borstkanker. Johnny de Mol, die goed bevriend met haar was, staat stil bij deze dag en plaatst een foto van hem samen met Guusje op zijn Instagram-pagina. Met een hartje erbij.

En ook Dinand Woesthoff, met wie Guusje Nederhorst getrouwd was toen ze stierf, staat stil bij deze bijzondere dag. De Instagramposts zie je hieronder:

Johnny de Mol staat stil bij sterfdag <em>Guusje Nederhorst</em> Het is alweer 20 jaar geleden dat Guusje Nederhorst, vooral bekend vanwege haar rol als Roos in Goede tijden, slechte tijden op slechts 34-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van borstkanker. Johnny de Mol, die goed bevriend met haar was, staat stil bij deze dag en plaatst een foto van hem samen met Guusje op zijn Instagram-pagina. Met een hartje erbij. En ook Dinand Woesthoff, met wie Guusje Nederhorst getrouwd was toen ze stierf, staat stil bij deze bijzondere dag. De Instagramposts zie je hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door DINAND (@dinand_woesthoff) Bekijk ook Babette van Veen: 'Katja en ik gaan uiteraard zingen tijdens reünie Linda, Roos & Jessica' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's