Hilarisch: Duckface van Maxime Meiland en jongste dochter

Hilarisch: Duckface van Maxime Meiland en jongste dochter

Maandag 29 januari om 09:35

Maxime Meiland was zondagmiddag met haar gezin erop uit. Claire, Vivé, Maxime en Leroy maakten een strandwandeling die gezellig begon...

Duckface
Maxime probeerde ondanks dat de kinderen aanwezig waren een romantisch momentje te zoeken met Leroy. Ze reikt haar hand naar hem uit, maar hij loopt zijn vrouw zo voorbij. Eenmaal uitgewaaid zat het gezin in een restaurant waar Vivé's duckface te voorschijn kwam.

Bekijk de leuke beelden met Maxime en haar dochters hieronder.

Hilarisch: <em>Duckface</em> van Maxime Meiland en jongste dochter Maxime Meiland was zondagmiddag met haar gezin erop uit. Claire, Vivé, Maxime en Leroy maakten een strandwandeling die gezellig begon... DuckfaceMaxime probeerde ondanks dat de kinderen aanwezig waren een romantisch momentje te zoeken met Leroy. Ze reikt haar hand naar hem uit, maar hij loopt zijn vrouw zo voorbij. Eenmaal uitgewaaid zat het gezin in een restaurant waar Vivé's duckface te voorschijn kwam. Bekijk de leuke beelden met Maxime en haar dochters hieronder.Bekijk ook Maxime Meiland in tranen na cancelen deal vanwege smaadaangifte (Shownieuws) Bekijk deze video » Dochters Maxime Meiland zijn twee theeleuten, bekijk de leuke beelden Bekijk deze video »
Show :
Hilarisch: Duckface van Maxime Meiland en jongste dochter

Actuele video's

Meer actuele video's