Renate wil hottub in maar waar blijft Gijs? (Lang Leve de Liefde)

Renate wil hottub in maar waar blijft Gijs? (Lang Leve de Liefde)

Maandag 29 januari om 12:58

Renate vindt het wel tijd worden om lekker de hottub in te gaan. Heeft haar date Gijs zin om haar daarbij te vergezellen? Dat wil hij op zich wel maar het water is wel zo ongeveer afgekoeld tegen de tijd dat hij zijn zwembroek heeft aangetrokken.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Renate wil hottub in maar waar blijft Gijs? (<em>Lang Leve de Liefde</em>) Renate vindt het wel tijd worden om lekker de hottub in te gaan. Heeft haar date Gijs zin om haar daarbij te vergezellen? Dat wil hij op zich wel maar het water is wel zo ongeveer afgekoeld tegen de tijd dat hij zijn zwembroek heeft aangetrokken. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'In een relatie ben je alle twee een bloempje' Bekijk deze video » Metamorfose Maxime Meiland: 'Nogal een verschil!' (Shownieuws) Bekijk deze video » Humberto is terug: dit zijn de gasten van maandag (onder andere Indy, die stint-ongeluk overleefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's