Ricardo in Lang Leve de Liefde: "Een vrouw hoort te koken, kom op"

Ricardo in Lang Leve de Liefde: "Een vrouw hoort te koken, kom op"

Ricardo in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Een vrouw hoort te koken, kom op&quot; Ricardo en Fenna hebben een date in Lang Leve de Liefde. Tijdens een gesprekje in de tuin komt Fenna erachter dat Ricardo houdt van vrouwen die het huishouden doen: "Een vrouw hoort te koken", zegt hij stellig. Fenna is het hier niet mee eens en raakt in de stress. Ze weet namelijk niet wat ze vanavond moet gaan koken. Ze stelt voor om samen het eten voor te bereiden, maar daar stemt Ricardo niet mee in. Bekijk het Lang Leve de Liefde-fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Renate wil hottub in maar waar blijft Gijs? (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Houd op met die vragen!' Bekijk deze video »
Dinsdag 30 januari om 09:17

Ricardo en Fenna hebben een date in Lang Leve de Liefde. Tijdens een gesprekje in de tuin komt Fenna erachter dat Ricardo houdt van vrouwen die het huishouden doen: "Een vrouw hoort te koken", zegt hij stellig. Fenna is het hier niet mee eens en raakt in de stress. Ze weet namelijk niet wat ze vanavond moet gaan koken. Ze stelt voor om samen het eten voor te bereiden, maar daar stemt Ricardo niet mee in. Bekijk het Lang Leve de Liefde-fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's