Keuringsdienst van Waarde: alles over de nieuwe frisdrank Kombucha (video)

Keuringsdienst van Waarde: alles over de nieuwe frisdrank Kombucha (video)

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: alles over de nieuwe frisdrank <em>Kombucha</em> (video) Het frisdrankschap is opgefrist met iets nieuws. Een drankje dat stukken cooler klinkt dan cola: Kombucha Kom wat? Kombucha dus. Vlotte flesjes en blikjes die bijna over zouden borrelen van de gezondheid. Klinkende etiketten reppen over boosts en elixers. Goed voor zowat alles. Maar wat het eigenlijk is, is een raadsel. Keuringsdienst van waarde gaat maandag 22 januari over een frisdrank die geen frisdrank zegt te zijn. Bekijk de promo hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Plofkikkers in Keuringsdienst van Waarde: waar komen kikkerbillen vandaan? (video) Bekijk deze video » Start Keuringsdienst van Waarde: extreme prijsverschillen tussen rauw varkensvlees Bekijk deze video »
Maandag 22 januari om 11:43

Het frisdrankschap is opgefrist met iets nieuws. Een drankje dat stukken cooler klinkt dan cola: Kombucha Kom wat? Kombucha dus. Vlotte flesjes en blikjes die bijna over zouden borrelen van de gezondheid. Klinkende etiketten reppen over boosts en elixers. Goed voor zowat alles. Maar wat het eigenlijk is, is een raadsel. Keuringsdienst van waarde gaat maandag 22 januari over een frisdrank die geen frisdrank zegt te zijn. Bekijk de promo hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's