Derrekien (URK!) verliest moeder: 'Gaat niet goed met mij'

Derrekien (URK!) verliest moeder: 'Gaat niet goed met mij'

Woensdag 31 januari om 09:06

Derrekien, bekend van de realityserie Urk!, heeft afgelopen zondag helaas afscheid moeten nemen van haar moeder. Hoe gaat het nu met haar? 'Nou, het gaat niet zo goed met mij', vertelt ze aan Shownieuws.

Vader ook overleden
Haar moeder werd ziek toen ze op vakantie was maar: 'Gelukkig was ze er nog een week toen ik terugkwam.' In december verloor Derrekien ook al haar vader dus het is een loodzware tijd voor haar en haar gezin. Veel sterkte.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Derrekien (<em>URK!</em>) verliest moeder: 'Gaat niet goed met mij' Derrekien, bekend van de realityserie Urk!, heeft afgelopen zondag helaas afscheid moeten nemen van haar moeder. Hoe gaat het nu met haar? 'Nou, het gaat niet zo goed met mij', vertelt ze aan Shownieuws. Vader ook overledenHaar moeder werd ziek toen ze op vakantie was maar: 'Gelukkig was ze er nog een week toen ik terugkwam.' In december verloor Derrekien ook al haar vader dus het is een loodzware tijd voor haar en haar gezin. Veel sterkte. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Teun Föhn onthult: "Greetje is weer verliefd, op een leuke en aardige vent' Bekijk deze video » Raisa Blommestijn overladen met kritiek na bedelvideo: 'Het graaien is begonnen' Bekijk deze video » Nieuwe sneeuwstorm op komst? 'Bakken sneeuw in februari' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's