Johan Derksen viert 75e verjaardag: 'Kan nog 25 jaar door!

Johan Derksen viert 75e verjaardag: 'Kan nog 25 jaar door!

Woensdag 31 januari om 10:00

Johan Derksen, ook wel bekend als het orakel van SBS6 en de kijkcijfertrekker van Vandaag Inside, viert woensdag zijn 75e verjaardag. Dat belooft wat voor de uitzending van vanavond maar tot die tijd wordt uiteraard ook al bij deze mijlpaal stilgestaan op sociale media. Zo zegt Amerikakenner en vriend van de show Raymond Mens op X: 'Je kunt nog makkelijk 25 jaar door, gefeliciteerd.'

De redactie van Vandaag Inside staat stil bij Johans verjaardag met een collage van wat iconische foto's en Voetballegends blikt terug op zijn voetbalcarrière:

Johan Derksen viert 75e verjaardag: 'Kan nog 25 jaar door! Johan Derksen, ook wel bekend als het orakel van SBS6 en de kijkcijfertrekker van Vandaag Inside, viert woensdag zijn 75e verjaardag. Dat belooft wat voor de uitzending van vanavond maar tot die tijd wordt uiteraard ook al bij deze mijlpaal stilgestaan op sociale media. Zo zegt Amerikakenner en vriend van de show Raymond Mens op X: 'Je kunt nog makkelijk 25 jaar door, gefeliciteerd.' De redactie van Vandaag Inside staat stil bij Johans verjaardag met een collage van wat iconische foto's en Voetballegends blikt terug op zijn voetbalcarrière: Bekijk ook Vandaag Inside: 'Johan Derksen wil deze driftkikker terug in de politiek' Bekijk deze video » Peter Gillis over Prinsenmeer-ophef: 'Even geduld, geen reden om boos te zijn' (Shownieuws) Bekijk deze video » Dries Roelvink brengt 'Roel-vinken' naar de supermarkt en Tooske vindt het hysterisch leuk Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen viert 75e verjaardag: 'Kan nog 25 jaar door!


Actuele video's

Meer actuele video's