Zoenen, kussen of knuffelen in Lang Leve de Liefde: wat gaat het worden?

Zoenen, kussen of knuffelen in Lang Leve de Liefde: wat gaat het worden?

Dinsdag 30 januari om 11:58

In Lang Leve de Liefde is de vraag of Dian een zoener of een kusser is. Zij gaat voor de afwisseling om last van haar kaak te voorkomen. Pieter is eigenlijk een knuffelbeer dus zoenen, kussen of knuffelen: wat gaat het worden?

Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder.

Zoenen, kussen of knuffelen in <em>Lang Leve de Liefde</em>: wat gaat het worden? In Lang Leve de Liefde is de vraag of Dian een zoener of een kusser is. Zij gaat voor de afwisseling om last van haar kaak te voorkomen. Pieter is eigenlijk een knuffelbeer dus zoenen, kussen of knuffelen: wat gaat het worden? Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Houd op met die vragen!' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: kan Gijs zijn date Renate uit haar eigen wereldtje halen? Bekijk deze video » Ricardo in Lang Leve de Liefde: "Een vrouw hoort te koken, kom op" Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's