Shownieuws: 'oant moarn' van Piet Paulusma komt mogelijk in Dikke van Dale

Shownieuws: 'oant moarn' van Piet Paulusma komt mogelijk in Dikke van Dale

<em>Shownieuws</em>: 'oant moarn' van Piet Paulusma komt mogelijk in Dikke van Dale De Dikke van Dale wordt weer uitgebreid en deze keer maakt 'oant moarn' een goede kans. Het is de kreet van de bekende weerman Piet Paulusma, die in 2022 overleed. Twintig jaar lang sloot hij het weerbericht af met deze legendarische woorden. Zijn dochter Martsje vertelt bij Shownieuws dat hij waarschijnlijk erg trots zou zijn geweest. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Thomas Cammaert in Shownieuws over Het verhaal van Nederland: Oranje Nassau: "Het is toch te gek" Bekijk deze video » Zien! Freek Vonk laat zich bijten door schorpioen Bekijk deze video » Rachel Hazes hoopt vandaag de waarheid te horen in rechtbank (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 1 februari om 15:21

De Dikke van Dale wordt weer uitgebreid en deze keer maakt 'oant moarn' een goede kans. Het is de kreet van de bekende weerman Piet Paulusma, die in 2022 overleed. Twintig jaar lang sloot hij het weerbericht af met deze legendarische woorden. Zijn dochter Martsje vertelt bij Shownieuws dat hij waarschijnlijk erg trots zou zijn geweest.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's