Johan Derksen geen fan van Abe Lenstra: 'Heb ik altijd een hekel aan gehad' (video)

Johan Derksen geen fan van Abe Lenstra: 'Heb ik altijd een hekel aan gehad' (video)

Donderdag 1 februari om 19:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 31 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> geen fan van Abe Lenstra: 'Heb ik altijd een hekel aan gehad' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 31 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen is inmiddels 75 en tijdens een speciale verjaardagsuitzending onthulde hij woensdagavond dat hij altijd 'een hekel heeft gehad' aan Abe Lenstra, clubicoon van sc Heerenveen. In bovenstaand fragment hoor je dat er een jeugdtrauma aan ten grondslag ligt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wordt Angela de Jong de plaag van politici? Johan Derksen ziet het wel zitten (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Mark Rutte heeft boodschap voor jarige Johan: "75? Jeetje, dan zie je er eigenlijk best goed uit" Bekijk deze video » In Vandaag Inside compilatie van leukste fragmenten van jarige Johan Derksen Bekijk deze video »
Talkshow :

Johan Derksen is inmiddels 75 en tijdens een speciale verjaardagsuitzending onthulde hij woensdagavond dat hij altijd 'een hekel heeft gehad' aan Abe Lenstra, clubicoon van sc Heerenveen. In bovenstaand fragment hoor je dat er een jeugdtrauma aan ten grondslag ligt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's