Ruziënde families Roelvink en Hofman op hetzelfde event: 'Moeten geen grote bek geven'

Ruziënde families Roelvink en Hofman op hetzelfde event: 'Moeten geen grote bek geven'

Ruziënde families <em>Roelvink</em> en <em>Hofman</em> op hetzelfde event: 'Moeten geen grote bek geven' De families Roelvink en Hofman hebben het met elkaar aan de stok en deze ruzie is nog niet opgelost. En dat terwijl ze op hetzelfde evenement aanwezig zijn. Sam Hofman riep eerder dat Dries Roelvink dood moet en dat kunnen de Roelvinkjes niet waarderen. Ook schelden ze volop met ziektes, iets wat volgens Dave in zijn wereld niet zonder consequenties blijft. Mogelijk komen ze de Hofmannetjes tegen en zet dat de boel op scherp. ”Ik ga me hier niet misdragen, maar ze hoeven geen grote bek te geven want dan houdt het wel op ja”, zegt Dave. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Dries Roelvink is een wereldwijde hit door deze TikTok-video's Bekijk deze video » Monique Westenberg in kamp Arie Boomsma: lekker aan de vitaminepillen Bekijk deze video » Dries Roelvink brengt 'Roel-vinken' naar de supermarkt en Tooske vindt het hysterisch leuk Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 2 februari om 12:57

De families Roelvink en Hofman hebben het met elkaar aan de stok en deze ruzie is nog niet opgelost. En dat terwijl ze op hetzelfde evenement aanwezig zijn. Sam Hofman riep eerder dat Dries Roelvink dood moet en dat kunnen de Roelvinkjes niet waarderen. Ook schelden ze volop met ziektes, iets wat volgens Dave in zijn wereld niet zonder consequenties blijft. Mogelijk komen ze de Hofmannetjes tegen en zet dat de boel op scherp. ”Ik ga me hier niet misdragen, maar ze hoeven geen grote bek te geven want dan houdt het wel op ja”, zegt Dave.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's