Dries Roelvink na doodswens Sam Hofman: ‘Hoop niet dat ze mijn zoons tegenkomen’

Dries Roelvink na doodswens Sam Hofman: ‘Hoop niet dat ze mijn zoons tegenkomen’

Donderdag 18 januari om 12:27

Sam Hofman, die wat onbekendere broer van Tim, heeft een nogal heftige uitspraak gedaan in zijn podcast. Hij vindt namelijk dat Dries Roelvink ‘dood’ moet. “Hij is gewoon zo irritant.” Dries reageert bij Shownieuws op deze bizarre uitspraak.

Lees verder onder de video.

Dries Roelvink na doodswens Sam Hofman: ‘Hoop niet dat ze mijn zoons tegenkomen’ Sam Hofman, die wat onbekendere broer van Tim, heeft een nogal heftige uitspraak gedaan in zijn podcast. Hij vindt namelijk dat Dries Roelvink ‘dood’ moet. “Hij is gewoon zo irritant.” Dries reageert bij Shownieuws op deze bizarre uitspraak. Lees verder onder de video. Roelvink vs. HofmanVolgens Roelvink zoeken Sam en zijn broer Rijk Hofman in de podcast op deze manier vooral naar aandacht en meer volgers. Ook is de volkszanger schokt door het taalgebruik van de twee. Het lijkt er wel op dat er nu een fixe ruzie is ontstaan tussen de families Roelvink en Hofman. “Wat ze van mij vinden raakt me niet, maar ik hoop niet voor ze dat ze binnenkort toevallig mijn zoons tegenkomen”, aldus Dries. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dave Roelvink lacht om grote kritiek op zijn nieuwe woning: "Alleen maar commentaar" Bekijk deze video » ZIEN: Dries Roelvink is een wereldwijde hit door deze TikTok-video's Bekijk deze video » Jeroen Pauw, zoons Dries Roelvink, Tim Hofman, wie wordt opvolger Khalid bij Khalid & Sophie? (VI) Bekijk deze video »
Entertainment :

Roelvink vs. Hofman
Volgens Roelvink zoeken Sam en zijn broer Rijk Hofman in de podcast op deze manier vooral naar aandacht en meer volgers. Ook is de volkszanger schokt door het taalgebruik van de twee. Het lijkt er wel op dat er nu een fixe ruzie is ontstaan tussen de families Roelvink en Hofman. “Wat ze van mij vinden raakt me niet, maar ik hoop niet voor ze dat ze binnenkort toevallig mijn zoons tegenkomen”, aldus Dries.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's