Stars On Stage: sterren onthullen uit welke musical ze deze week een lied zingen

Stars On Stage: sterren onthullen uit welke musical ze deze week een lied zingen

<em>Stars On Stage</em>: sterren onthullen uit welke musical ze deze week een lied zingen Vrijdagavond is het weer tijd voor Stars On Stage, en in een video lichten ze een tipje van de sluier op over hun optreden. Emma Heesters zingt een liedje uit Prince of Eqypt, Susanna Klibansky staat op het podium met een nummer uit Frozen. Ook Michel Mulder is weer van de partij, hij zingt een stuk uit Beauty and the Beast. En Glen Faria brengt deze week een nummer uit De Tina Turner Musical ten gehore. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Stars On Stage hieronder. Stars On Stage is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Stars On Stage: kippenvel bij jury na The Winner Takes It All door Lisa Loeb (video) Bekijk deze video » Kijkers verbaasd door afvaller Stars On Stage: 'Zong de sterren van de hemel' (video) Bekijk deze video » Michel Mulder in Stars On Stage: 'Ik heb een goedaardige tumor in mijn hoofd' (video) Bekijk deze video »
Vrijdag 2 februari om 15:13

Vrijdagavond is het weer tijd voor Stars On Stage, en in een video lichten ze een tipje van de sluier op over hun optreden. Emma Heesters zingt een liedje uit Prince of Eqypt, Susanna Klibansky staat op het podium met een nummer uit Frozen. Ook Michel Mulder is weer van de partij, hij zingt een stuk uit Beauty and the Beast. En Glen Faria brengt deze week een nummer uit De Tina Turner Musical ten gehore.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Stars On Stage hieronder.

Stars On Stage is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's