Hart van Nederland: auto ramt stoplichten in Naaldwijk, meerdere gewonden (video)

Hart van Nederland: auto ramt stoplichten in Naaldwijk, meerdere gewonden (video)

Zaterdag 3 februari om 09:57

<em>Hart van Nederland</em>: auto ramt stoplichten in Naaldwijk, meerdere gewonden (video) In Naaldwijk heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden waarbij meerdere gewonden zijn gevallen. Volgens Hart van Nederland betrof het een eenzijdig ongeluk waarbij de desbetreffende auto tot stilstand kwam tegen een stoplicht. De ravage is groot. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Boerenprotest: deze grensovergangen met Nederland zijn geblokkeerd Bekijk deze video » Hart van Nederland: kind ernstig gewond bij ongeval in Kampen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: bloemenzee groeit bij huizencomplex na explosie Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Naaldwijk heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden waarbij meerdere gewonden zijn gevallen. Volgens Hart van Nederland betrof het een eenzijdig ongeluk waarbij de desbetreffende auto tot stilstand kwam tegen een stoplicht. De ravage is groot.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's