Hart van Nederland: kind ernstig gewond bij ongeval in Kampen (video)

Hart van Nederland: kind ernstig gewond bij ongeval in Kampen (video)

Vrijdag 2 februari om 18:45

<em>Hart van Nederland</em>: kind ernstig gewond bij ongeval in Kampen (video) Twee kinderen zijn vrijdagmiddag gewond geraakt door een ongeval tussen twee auto's bij Kampen. De woordvoerder van de politie laat aan Hart van Nederland weten dat een van de kinderen zwaargewond is. De bestuurders van de auto hoefden niet naar het ziekenhuis. Zij zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vrachtwagen knalt tegen viaduct, kiepgedeelte blokkeert N669 bij Goes (video) Bekijk deze video » Boerenprotest: deze grensovergangen met Nederland zijn geblokkeerd Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer bevrijdt vastzittende man uit ondergrondse container Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee kinderen zijn vrijdagmiddag gewond geraakt door een ongeval tussen twee auto's bij Kampen. De woordvoerder van de politie laat aan Hart van Nederland weten dat een van de kinderen zwaargewond is. De bestuurders van de auto hoefden niet naar het ziekenhuis. Zij zijn nagekeken door ambulancepersoneel.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's