Hart van Nederland: bloemenzee groeit bij huizencomplex na explosie Rotterdam (video)

Hart van Nederland: bloemenzee groeit bij huizencomplex na explosie Rotterdam (video)

Vrijdag 2 februari om 20:15

<em>Hart van Nederland</em>: bloemenzee groeit bij huizencomplex na explosie Rotterdam (video) Het Openbaar Ministerie houdt met alle scenario's rekening over de oorzaak van de explosie maandag in Rotterdam. Volgens Hart van Nederland is er een uitgebreid onderzoek gestart. Ondertussen groeit de bloemenzee bij het appartementencomplex in Rotterdam. De hele stad leeft mee met de slachtoffers. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Boerenprotest: deze grensovergangen met Nederland zijn geblokkeerd Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer bevrijdt vastzittende man uit ondergrondse container Bekijk deze video » Hart van Nederland: kind ernstig gewond bij ongeval in Kampen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Het Openbaar Ministerie houdt met alle scenario's rekening over de oorzaak van de explosie maandag in Rotterdam. Volgens Hart van Nederland is er een uitgebreid onderzoek gestart. Ondertussen groeit de bloemenzee bij het appartementencomplex in Rotterdam. De hele stad leeft mee met de slachtoffers.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's