Stars On Stage Glen Faria zet swingend optreden neer, maar is het genoeg? (video)

Stars On Stage Glen Faria zet swingend optreden neer, maar is het genoeg? (video)

Zaterdag 3 februari om 11:19

Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 2 februari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

<em>Stars On Stage</em> Glen Faria zet swingend optreden neer, maar is het genoeg? (video) Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 2 februari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Glen Faria zingt met Nyassa Alberta het nummer Let's Stay Together uit The Tina Turner Musical. Een swingende song waarmee hij de hele zaal platlegt. Maar is het ook genoeg voor een plek in de finale? Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Stars On Stage start 5 januari op RTL 4: dit zijn de BN'ers die meedoen (video) Bekijk deze video » Zenuwachtige John de Bever in Stars on Stage: "Alles moet ook nog met Amsterdams accent" Bekijk deze video » De Oranjewinter terug: Hélène Hendriks' outfit op X en John de Bever die lach niet van gezicht kreeg Bekijk deze video »
TV :
Stars On Stage Glen Faria zet swingend optreden neer, maar is het genoeg? (video)

Glen Faria zingt met Nyassa Alberta het nummer Let's Stay Together uit The Tina Turner Musical. Een swingende song waarmee hij de hele zaal platlegt. Maar is het ook genoeg voor een plek in de finale?

Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's