Video: Anna Nooshin wordt gewaardeerd om uitlating gerechtigheid Palestina

Video: Anna Nooshin wordt gewaardeerd om uitlating gerechtigheid Palestina

Video: <em>Anna Nooshin</em> wordt gewaardeerd om uitlating gerechtigheid <em>Palestina</em> Anna Nooshin (36), die momenteel zwanger is van acteur Thijs Boermans (26), heeft zich dit weekend uitgelaten over de toestand in Palestina. Er waren dit weekend duizenden mensen naar de Dam gekomen in Amsterdam voor de pro-Palestina mars, ook Anna deelde daar beelden van. Anna haar berichten over Palestina worden op Instagram gewaardeerd: "Mooi mens", "Trots op jou An" en "En nu de rest van de influencers nog", wordt er geschreven door mede-influencers. Bekijk Anna's video in de post hieronder (klik verder op het pijltje). HypocrietAnna: "Ik schaam me eigenlijk dat ik me niet eerder heb uitgesproken voor het onrecht in Palestina op dit moment. Ik vond het eerst een beetje hypocriet om dit te doen, omdat ik weet dat er heel veel activisten zijn die zich al jaren uitspreken tegen wat er gebeurt, en ik heb dat nooit echt gedaan omdat ik me daar niet goed in had verdiept." Als voormalig vluchteling vindt Anna dat ze dit bericht moest delen. Bekijk de video met Anna's verhaal hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) Bekijk ook ZIEN: Tienduizenden mensen protesteren in Londen tegen de 'genocide' in Palestina Bekijk deze video » Jood over 'genocide' in Palestina: "Israel, stop met kinderen bombaderen" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Wereldwijd protest tegen geweld in Palestina: van Griekenland tot Brazilië Bekijk deze video »
Maandag 16 oktober 2023 om 10:16

Anna Nooshin (36), die momenteel zwanger is van acteur Thijs Boermans (26), heeft zich dit weekend uitgelaten over de toestand in Palestina. Er waren dit weekend duizenden mensen naar de Dam gekomen in Amsterdam voor de pro-Palestina mars, ook Anna deelde daar beelden van. Anna haar berichten over Palestina worden op Instagram gewaardeerd: "Mooi mens", "Trots op jou An" en "En nu de rest van de influencers nog", wordt er geschreven door mede-influencers. Bekijk Anna's video in de post hieronder (klik verder op het pijltje).

Hypocriet
Anna: "Ik schaam me eigenlijk dat ik me niet eerder heb uitgesproken voor het onrecht in Palestina op dit moment. Ik vond het eerst een beetje hypocriet om dit te doen, omdat ik weet dat er heel veel activisten zijn die zich al jaren uitspreken tegen wat er gebeurt, en ik heb dat nooit echt gedaan omdat ik me daar niet goed in had verdiept." Als voormalig vluchteling vindt Anna dat ze dit bericht moest delen.

Bekijk de video met Anna's verhaal hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's