Dit is de winnaar van Stars on Stage volgens Glen Faria: "Zou amazing zijn" (video)

Dit is de winnaar van Stars on Stage volgens Glen Faria: "Zou amazing zijn" (video)

Dit is de winnaar van <em>Stars on Stage</em> volgens Glen Faria: &quot;Zou amazing zijn&quot; (video) De finalisten van Stars On Stage zijn Emma Heesters, Michel Mulder en Susanna Klibansky. Helaas voor Glen Faria moest hij net voor de finale naar huis. De rapper laat aan RTL Boulevard weten dat hij het gaaf zou vinden als Michel zou winnen: "Het zou amazing zijn als Michel zou winnen omdat hij een schaatser is. Hoe grappig is dat, als een schaatser ons allemaal kapot heeft gemaakt." Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Glen Faria over Stars On Stage hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Stars On Stage: Emma Heesters en Nandi van Beurden zingen When You Believe (video) Bekijk deze video » Stars On Stage Glen Faria zet swingend optreden neer, maar is het genoeg? (video) Bekijk deze video »
Zondag 4 februari om 12:48

De finalisten van Stars On Stage zijn Emma Heesters, Michel Mulder en Susanna Klibansky. Helaas voor Glen Faria moest hij net voor de finale naar huis. De rapper laat aan RTL Boulevard weten dat hij het gaaf zou vinden als Michel zou winnen: "Het zou amazing zijn als Michel zou winnen omdat hij een schaatser is. Hoe grappig is dat, als een schaatser ons allemaal kapot heeft gemaakt."

Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Glen Faria over Stars On Stage hieronder.

Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's