Echte Meisjes: Michella Kox plast van de zenuwen in haar broek

Echte Meisjes: Michella Kox plast van de zenuwen in haar broek

Maandag 29 januari om 13:45

Michella Kox is geen enorme durfal, zo blijkt maar weer eens wanneer ze over een balk boven het water moet lopen. Zoals we haar kennen begint ze lekker te schreeuwen: 'Houd nou eens even stil.'

'In broek geplast'
Vervolgens blijkt dat de zenuwen behalve stress ook nog wat anders hebben veroorzaakt: 'Ik heb in mijn broek geplast. Ik ben zo bang.' De andere dames weten níet wat ze meemaken.

Bekijk het fragment van Echte meisjes in de jungle hieronder

Echte Meisjes: <em>Michella Kox</em> plast van de zenuwen in haar broek Michella Kox is geen enorme durfal, zo blijkt maar weer eens wanneer ze over een balk boven het water moet lopen. Zoals we haar kennen begint ze lekker te schreeuwen: 'Houd nou eens even stil.' 'In broek geplast'Vervolgens blijkt dat de zenuwen behalve stress ook nog wat anders hebben veroorzaakt: 'Ik heb in mijn broek geplast. Ik ben zo bang.' De andere dames weten níet wat ze meemaken. Bekijk het fragment van Echte meisjes in de jungle hieronder Echte meisjes in de jungle is exclusief te zien op Videoland. Je kun de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Michella gaat los in Echte meisjes in de jungle: 'Hoe krom is een mens, dit is zo dom!' Bekijk deze video » Metamorfose Maxime Meiland: 'Nogal een verschil!' (Shownieuws) Bekijk deze video » Johnny de Mol staat stil bij sterfdag Guusje Nederhorst Bekijk deze video »
TV :
Echte Meisjes: Michella Kox plast van de zenuwen in haar broek

Echte meisjes in de jungle is exclusief te zien op Videoland. Je kun de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's