The Passion: Robbert Rodenburg speelt de rol van Ongelovige Tomas

The Passion: Robbert Rodenburg speelt de rol van Ongelovige Tomas

<em>The Passion</em>: Robbert Rodenburg speelt de rol van Ongelovige Tomas Ook dit jaar kun je rond Pasen weer kijken naar het grote spektakel The Passion. Vorige week werd al bekend dat William Spaaij de rol van Jezus speelt, Angela Schijf kruipt in de huid van Maria. Maandag is nog een naam aan de cast toegevoegd, Robbert Rodenburg zal te zien zijn als Ongelovige Tomas. Het is een rol die dit jaar voor het eerst extra groot zal worden uitgelicht. De influencer zegt vereerd te zijn en veel zin te hebben in deze uitdaging. Rodenburg is onder meer bekend van zijn online programma Open Kaart, waarin hij bekende Nederlanders aan de tand voelt. Bekijk de video van The Passion 2024 hieronder. The Passion wordt traditiegetrouw op Witte Donderdag, 28 maart 2024 uitgezonden. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door The Passion (KRO-NCRV) (@thepassionnl) The Passion: Hemelvaart editie donderdagavond op tv met twee Maria's Bekijk deze video » The Passion Hemelvaart 2023: Bertrie Wierenga (Maria Magdalena) zingt Dromen in kleur Bekijk deze video » Cast The Passion onthuld: William Spaaij speelt Jezus, Angela Schijf is Maria Bekijk deze video »
Maandag 5 februari om 13:45

Ook dit jaar kun je rond Pasen weer kijken naar het grote spektakel The Passion. Vorige week werd al bekend dat William Spaaij de rol van Jezus speelt, Angela Schijf kruipt in de huid van Maria. Maandag is nog een naam aan de cast toegevoegd, Robbert Rodenburg zal te zien zijn als Ongelovige Tomas. Het is een rol die dit jaar voor het eerst extra groot zal worden uitgelicht. De influencer zegt vereerd te zijn en veel zin te hebben in deze uitdaging. Rodenburg is onder meer bekend van zijn online programma Open Kaart, waarin hij bekende Nederlanders aan de tand voelt.

Bekijk de video van The Passion 2024 hieronder. The Passion wordt traditiegetrouw op Witte Donderdag, 28 maart 2024 uitgezonden.

Actuele video's

Meer actuele video's