Cast The Passion onthuld: William Spaaij speelt Jezus, Angela Schijf is Maria

Cast The Passion onthuld: William Spaaij speelt Jezus, Angela Schijf is Maria

Cast <em>The Passion</em> onthuld: William Spaaij speelt Jezus, Angela Schijf is Maria Maandag is bekendgemaakt wie er dit jaar de hoofdrollen vertolken in The Passion 2024. Musicalster William Spaaij speelt in deze editie de rol van Jezus, Angela Schijf kruipt in de huid van Maria. Gaia Aikman speelt Maria MagdalenaMaar dat zijn niet de enige castleden die zijn onthuld, zo neemt Gaia Aikman de rol van Maria Magdalena op zich. Aikman zal als dit karakter ook te zien zijn in The Passion Hemelvaart. Judas wordt deze keer gespeeld door rapper Keizer. Ook Matteo van der Grijn is erbij, hij vertolkt de rol van Petrus. Bekijk de video van de cast van The Passion 2024 hieronder. The Passion wordt traditiegetrouw op Witte Donderdag, 28 maart 2024 uitgezonden. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Is dit wel een compliment? René van Kooten pakt hoofdrol in nieuwe Shrek musical! (Shownieuws) Bekijk deze video » Dagboek van een herdershond live: Nandi van Beurden, Jon van Eerd zingen Ploegen Bekijk deze video » William Spaaij voor het eerst vader geworden, bekijk de babyfoto's Bekijk deze video »
Maandag 29 januari om 16:46

Maandag is bekendgemaakt wie er dit jaar de hoofdrollen vertolken in The Passion 2024. Musicalster William Spaaij speelt in deze editie de rol van Jezus, Angela Schijf kruipt in de huid van Maria.

Gaia Aikman speelt Maria Magdalena
Maar dat zijn niet de enige castleden die zijn onthuld, zo neemt Gaia Aikman de rol van Maria Magdalena op zich. Aikman zal als dit karakter ook te zien zijn in The Passion Hemelvaart. Judas wordt deze keer gespeeld door rapper Keizer. Ook Matteo van der Grijn is erbij, hij vertolkt de rol van Petrus.

Bekijk de video van de cast van The Passion 2024 hieronder. The Passion wordt traditiegetrouw op Witte Donderdag, 28 maart 2024 uitgezonden.

Actuele video's

Meer actuele video's