Peter van der Vorst na nieuwe beschuldigingen Matthijs van Nieuwkerk: ‘Timing was verkeerd’

Peter van der Vorst na nieuwe beschuldigingen Matthijs van Nieuwkerk: ‘Timing was verkeerd’

Maandag 5 februari om 16:38

Lees hier: de brief van Matthijs van Nieuwkerk aan zijn redactie, 'Het gaat nu niet'

Peter van der Vorst reageert op de nieuwe beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan het adres van Matthijs van Nieuwkerk. Matthijs zou binnenkort aan de slag gaan voor RTL ondanks eerdere beschuldigingen, maar de presentator neemt nu een stap terug.

Lees verder onder de video.

Peter van der Vorst na nieuwe beschuldigingen <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: ‘Timing was verkeerd’ Lees hier: de brief van Matthijs van Nieuwkerk aan zijn redactie, 'Het gaat nu niet' Peter van der Vorst reageert op de nieuwe beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan het adres van Matthijs van Nieuwkerk. Matthijs zou binnenkort aan de slag gaan voor RTL ondanks eerdere beschuldigingen, maar de presentator neemt nu een stap terug. Lees verder onder de video. Twee programma's stoppen per directMatthijs geeft eerder wangedrag toe, maar ontkent onder meer dat hij een collega bij de keel zou hebben gegrepen. Twee programma’s waar hij voor RTL aan werkte worden vanwege de aantijgingen per direct gestopt. RTL-directeur Van der Vorst benadrukt dat het een gezamenlijk besluit is. “Je kunt met de kennis van nu zeggen dat de timing verkeerd was. Dat we hadden moeten wachten.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside: 'Wilfred imiteert Matthijs van Nieuwkerk' Bekijk deze video » Comeback Matthijs van Nieuwkerk bij RTL verplaatst naar najaar? (Humberto) Bekijk deze video » Rob Goossens over Matthijs van Nieuwkerk: "Beerput is nog weer een stukje verder open gegaan" Bekijk deze video »
Entertainment :

Twee programma's stoppen per direct
Matthijs geeft eerder wangedrag toe, maar ontkent onder meer dat hij een collega bij de keel zou hebben gegrepen. Twee programma’s waar hij voor RTL aan werkte worden vanwege de aantijgingen per direct gestopt. RTL-directeur Van der Vorst benadrukt dat het een gezamenlijk besluit is. “Je kunt met de kennis van nu zeggen dat de timing verkeerd was. Dat we hadden moeten wachten.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's