Lang Leve de Liefde: Rodrique en Tessa zijn een totale mismatch, houden ze het wel vol samen?

Lang Leve de Liefde: Rodrique en Tessa zijn een totale mismatch, houden ze het wel vol samen?

Maandag 5 februari om 20:32

In de villa van Lang Leve de Liefde lijkt het totaal niet te boteren tussen Rodrique en Tessa. Tessa had aangegeven een boerenjongen wel leuk te vinden maar daar lijkt ze toch op terug te komen. Na een paar ganzen in de tuin en de respectloze manier waarop haar date praat, lijkt Tessa de 24 uur steeds langer te vinden. Ook haar nacht op de bank hielp niet bij de connectie met haar date. Kunnen ze het nog samen uithouden?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Rodrique en Tessa zijn een totale mismatch, houden ze het wel vol samen? In de villa van Lang Leve de Liefde lijkt het totaal niet te boteren tussen Rodrique en Tessa. Tessa had aangegeven een boerenjongen wel leuk te vinden maar daar lijkt ze toch op terug te komen. Na een paar ganzen in de tuin en de respectloze manier waarop haar date praat, lijkt Tessa de 24 uur steeds langer te vinden. Ook haar nacht op de bank hielp niet bij de connectie met haar date. Kunnen ze het nog samen uithouden? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jan van Veen, Mister Candlelight, op 79-jarige leeftijd overleden: 'Wat een icoon die man' Bekijk deze video » Zien: Céline Dion verschijnt onverwacht bij Grammy’s, reikt prijs uit aan Taylor Swift Bekijk deze video » Laatste sneeuwstorm-nieuws: 'Hoofdwinter moet nog komen, van +15 naar -10 graden' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's