Hans Klok: 'Ik hoop dat Matthijs van Nieuwkerk snel weer terugkomt op tv' (Shownieuws)

Hans Klok: 'Ik hoop dat Matthijs van Nieuwkerk snel weer terugkomt op tv' (Shownieuws)

Dinsdag 6 februari om 08:38

Waar opiniemakers als Angela de Jong en Johan Derksen er geen enkele moeite mee hebben om hun mening over de geplaagde Matthijs van Nieuwkerk te geven zijn er ook veel BN'ers die erg op hun woorden passen omdat: 'Alles wat je erover zegt ontploft meteen in je gezicht', aldus Cornald Maas.

'Ik mis hem op tv'
André van Duin paste bij Shownieuws ook wat op zijn woorden maar Hans Klok is duidelijk: 'Ik hoop toch wel dat Matthijs van Nieuwkerk snel weer terugkomt want ik vind hem zo goed in wat hij doet. En of dat nou allemaal waar is, dat het zo'n benauwende situatie was op de werkvloer... ik heb daar nooit iets van gemerkt en ik mis hem op tv.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Hans Klok: 'Ik hoop dat Matthijs van Nieuwkerk snel weer terugkomt op tv' (<em>Shownieuws</em>) Waar opiniemakers als Angela de Jong en Johan Derksen er geen enkele moeite mee hebben om hun mening over de geplaagde Matthijs van Nieuwkerk te geven zijn er ook veel BN'ers die erg op hun woorden passen omdat: 'Alles wat je erover zegt ontploft meteen in je gezicht', aldus Cornald Maas. 'Ik mis hem op tv'André van Duin paste bij Shownieuws ook wat op zijn woorden maar Hans Klok is duidelijk: 'Ik hoop toch wel dat Matthijs van Nieuwkerk snel weer terugkomt want ik vind hem zo goed in wat hij doet. En of dat nou allemaal waar is, dat het zo'n benauwende situatie was op de werkvloer... ik heb daar nooit iets van gemerkt en ik mis hem op tv.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Lees hier: de brief van Matthijs van Nieuwkerk aan zijn redactie, 'Het gaat nu niet' Bekijk deze video » Peter van der Vorst na nieuwe beschuldigingen Matthijs van Nieuwkerk: ‘Timing was verkeerd’ Bekijk deze video » Vandaag Inside bespreekt brief Matthijs van Nieuwkerk, wat vindt Johan ervan? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's