Coen Verbraak in Buiten Beeld over grensoverschrijdend gedrag, bekijk de promo

Coen Verbraak in Buiten Beeld over grensoverschrijdend gedrag, bekijk de promo

Coen Verbraak in <em>Buiten Beeld</em> over grensoverschrijdend gedrag, bekijk de promo Coen Verbraak is in Buiten Beeld in gesprek met TV-makers over grensoverschrijdend gedrag en hoe zij dit hebben ervaren achter de schermen. De aflevering was maandag 5 februari te zien op NPO 2. Bekijk de promo van de aflevering hieronder. PositiesWillemijn Francissen, directeur NTR: "Het is een zoektocht naar waar de grenzen liggen. In sommige gevallen is het evident, dan ben je er snel uit. Maar het is vaker ingewikkeld, omdat iedereen een ander beeld heeft van wat er wel en wat er niet kan. Dat verschilt per persoon, per redactie, per omroep, per generatie… We moeten elkaars grenzen leren kennen en ze respecteren. Mensen moeten zich prettig en vrij voelen op de werkvloer. Intussen willen we ook de beste programma’s blijven maken en daar hoort bij dat je collega’s kunt aanspreken op fouten, kritiek kunt leveren. Wat kan en mag je nog tegen een ander zeggen? Wat moet je incasseren en wat hoef je niet te pikken? Maar vooral: hoe zorgen we dat er niemand meer het slachtoffer wordt van grensoverschrijdend gedrag, binnen de publieke omroep en daarbuiten? We wilden graag mensen van voor en achter de schermen, van verschillende omroepen en vanuit verschillende posities aan het woord laten over systemisch grensoverschrijdend gedrag. Dat is niet makkelijk, want daarvoor moet je je kwetsbaar durven opstellen. De mensen die aan het woord komen hebben dat aangedurfd en dat hebben ze geweldig gedaan. Zonder hun moedige bijdrage was dit programma niet mogelijk geweest.” Bekijk het Instagrambericht met de promo van deze aflevering hieronder. Buiten Beeld was maandag 5 februari om 23:10 uur te zien op NPO 2. Vanaf nu te zien op NPO Start. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NTR (@omroepntr) Bekijk ook Peter van der Vorst na nieuwe beschuldigingen Matthijs van Nieuwkerk: ‘Timing was verkeerd’ Bekijk deze video » Vandaag Inside bespreekt brief Matthijs van Nieuwkerk, wat vindt Johan ervan? Bekijk deze video » Wie is Remco van Leen, de in opspraak geraakte NPO-bobo én man van Anniko van Santen? Bekijk deze video »
Dinsdag 6 februari om 13:41

Coen Verbraak is in Buiten Beeld in gesprek met TV-makers over grensoverschrijdend gedrag en hoe zij dit hebben ervaren achter de schermen. De aflevering was maandag 5 februari te zien op NPO 2. Bekijk de promo van de aflevering hieronder.

Posities
Willemijn Francissen, directeur NTR: "Het is een zoektocht naar waar de grenzen liggen. In sommige gevallen is het evident, dan ben je er snel uit. Maar het is vaker ingewikkeld, omdat iedereen een ander beeld heeft van wat er wel en wat er niet kan. Dat verschilt per persoon, per redactie, per omroep, per generatie… We moeten elkaars grenzen leren kennen en ze respecteren. Mensen moeten zich prettig en vrij voelen op de werkvloer. Intussen willen we ook de beste programma’s blijven maken en daar hoort bij dat je collega’s kunt aanspreken op fouten, kritiek kunt leveren. Wat kan en mag je nog tegen een ander zeggen? Wat moet je incasseren en wat hoef je niet te pikken? Maar vooral: hoe zorgen we dat er niemand meer het slachtoffer wordt van grensoverschrijdend gedrag, binnen de publieke omroep en daarbuiten? We wilden graag mensen van voor en achter de schermen, van verschillende omroepen en vanuit verschillende posities aan het woord laten over systemisch grensoverschrijdend gedrag. Dat is niet makkelijk, want daarvoor moet je je kwetsbaar durven opstellen. De mensen die aan het woord komen hebben dat aangedurfd en dat hebben ze geweldig gedaan. Zonder hun moedige bijdrage was dit programma niet mogelijk geweest.” Bekijk het Instagrambericht met de promo van deze aflevering hieronder.

Buiten Beeld was maandag 5 februari om 23:10 uur te zien op NPO 2. Vanaf nu te zien op NPO Start.

Actuele video's

Meer actuele video's