Ilse DeLange komt met nieuw album Tainted, beluister de eerste sound

Ilse DeLange komt met nieuw album Tainted, beluister de eerste sound

Dinsdag 6 februari om 15:41

Ilse DeLange brengt op vrijdag 3 mei een nieuw album uit. De plaat heet Tainted, maakt de zangeres vandaag bekend. Op 16 februari verschijnt de gelijknamige single al. Beluister hieronder de sound van het album.

Lees verder onder de video.

Ilse DeLange komt met nieuw album <em>Tainted</em>, beluister de eerste sound Ilse DeLange brengt op vrijdag 3 mei een nieuw album uit. De plaat heet Tainted, maakt de zangeres vandaag bekend. Op 16 februari verschijnt de gelijknamige single al. Beluister hieronder de sound van het album. Lees verder onder de video. BarstenHet thema van het nieuwe album van Ilse zijn "breuken in allerlei vormen". Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een breuk binnen de familie, een werkrelatie of met een geliefde. "Soms denk je dat iets nooit kapot kan, dat het voor eeuwig is… Totdat het breekt", zegt de zangeres over haar nieuwe album. "En dan... door de barsten breekt nieuw licht door en bloeit er toch weer iets moois." Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic) Bekijk ook Songfestival 2024: wie denk jij dat de Nederlandse inzending wordt? Bekijk deze video » Magiër en Uil zingen samen kersthit in The Masked Singer: zijn ze Ilse en Waylon? (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Ilse DeLange komt met nieuw album Tainted, beluister de eerste sound

Barsten
Het thema van het nieuwe album van Ilse zijn "breuken in allerlei vormen". Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een breuk binnen de familie, een werkrelatie of met een geliefde. "Soms denk je dat iets nooit kapot kan, dat het voor eeuwig is… Totdat het breekt", zegt de zangeres over haar nieuwe album. "En dan... door de barsten breekt nieuw licht door en bloeit er toch weer iets moois."

Actuele video's

Meer actuele video's