Magiër en Uil zingen samen kersthit in The Masked Singer: zijn ze Ilse en Waylon? (video)

Magiër en Uil zingen samen kersthit in The Masked Singer: zijn ze Ilse en Waylon? (video)

Friday 22 December 2023 om 21:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 22 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Uil en de Magiër zijn twee totaal verschillende karakters. Toch passen hun stemmen heel mooi bij elkaar, wanneer ze een prachtig duet zingen. Komen de panelleden door dit optreden achter hun identiteit?

Magiër en Uil zingen samen kersthit in <em>The Masked Singer</em>: zijn ze Ilse en Waylon? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 22 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Uil en de Magiër zijn twee totaal verschillende karakters. Toch passen hun stemmen heel mooi bij elkaar, wanneer ze een prachtig duet zingen. Komen de panelleden door dit optreden achter hun identiteit? IdentiteitCarlo Boszhard denkt dichterbij de identiteit van de Magiër en de Uil te zijn. Hij denkt vandaag namelijk aan Ilse DeLange en Waylon. Dat zou een mooie reünie zijn, zo vlak voor de kerst! The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Magiër en Uil zingen samen kersthit in The Masked Singer: zijn ze Ilse en Waylon? (video)

Identiteit
Carlo Boszhard denkt dichterbij de identiteit van de Magiër en de Uil te zijn. Hij denkt vandaag namelijk aan Ilse DeLange en Waylon. Dat zou een mooie reünie zijn, zo vlak voor de kerst!

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's