Married At First Sight: gooit Dirk de handdoek in de ring? "Voldoe niet aan het verlanglijstje"

Married At First Sight: gooit Dirk de handdoek in de ring? "Voldoe niet aan het verlanglijstje"

Dinsdag 6 februari om 21:39

In Married At First Sight gaat het niet over rozen bij Dirk en Anneke tijdens hun huwelijksreis. Het echtpaar is nog maar net aangekomen op hun bestemming en het gaat al helemaal mis. Dirks casual kleding is niet in de smaak gevallen bij Anneke die smoorverliefd was op zijn nette kleding bij de bruiloft. Dat de meeste mensen niet het vliegtuig in stappen in een driedelig pak lijkt Anneke niet te begrijpen. Dirk zit er helemaal doorheen wanneer Anneke klaagt over zijn uiterlijk. Zit er een snelle scheiding aan te komen voor het echtpaar?

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

<em>Married At First Sight</em>: gooit Dirk de handdoek in de ring? &quot;Voldoe niet aan het verlanglijstje&quot; In Married At First Sight gaat het niet over rozen bij Dirk en Anneke tijdens hun huwelijksreis. Het echtpaar is nog maar net aangekomen op hun bestemming en het gaat al helemaal mis. Dirks casual kleding is niet in de smaak gevallen bij Anneke die smoorverliefd was op zijn nette kleding bij de bruiloft. Dat de meeste mensen niet het vliegtuig in stappen in een driedelig pak lijkt Anneke niet te begrijpen. Dirk zit er helemaal doorheen wanneer Anneke klaagt over zijn uiterlijk. Zit er een snelle scheiding aan te komen voor het echtpaar? Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Malou in Married at First Sight: 'Ik voel me niet aangetrokken tot Sarath' Bekijk deze video » Jeppe en Jantine trekken in Married at First Sight steeds meer naar elkaar toe Bekijk deze video » Hans Klok: 'Ik hoop dat Matthijs van Nieuwkerk snel weer terugkomt op tv' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: gooit Dirk de handdoek in de ring? "Voldoe niet aan het verlanglijstje"

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's