Johan Derksen haalt uit naar Angela de Jong: 'Beetje een demagoog' (Vandaag Inside)

Johan Derksen haalt uit naar Angela de Jong: 'Beetje een demagoog' (Vandaag Inside)

Woensdag 7 februari om 08:56

Johan Derksen, die dinsdag met een felle Merel Ek te maken kreeg, is niet meer zo onder de indruk van de columns van een andere regelmatig aanschuivende Vandaag Inside-gast. Dan hebben we het over Angela de Jong: 'Ik ben langzamerhand wel gewend aan die burgerlijke huisvrouw-meninkjes van haar. Maar het wordt een beetje voorspelbaar dat ze in elk tv-programma zit.' Daarnaast vindt hij haar ook nog eens een 'beetje een demagoog.' Waarom Johan die mening is toegedaan zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen haalt uit naar Angela de Jong: 'Beetje een demagoog' (<em>Vandaag Inside</em>) Johan Derksen, die dinsdag met een felle Merel Ek te maken kreeg, is niet meer zo onder de indruk van de columns van een andere regelmatig aanschuivende Vandaag Inside-gast. Dan hebben we het over Angela de Jong: 'Ik ben langzamerhand wel gewend aan die burgerlijke huisvrouw-meninkjes van haar. Maar het wordt een beetje voorspelbaar dat ze in elk tv-programma zit.' Daarnaast vindt hij haar ook nog eens een 'beetje een demagoog.' Waarom Johan die mening is toegedaan zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's