Kijkcijfers Het Verhaal van Nederland: Oranje Nassau torenhoog (video)

Kijkcijfers Het Verhaal van Nederland: Oranje Nassau torenhoog (video)

Het Verhaal van Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Net als twee jaar geleden heeft Daan Schuurmans een kijkcijferhit te pakken. Het Verhaal van Nederland: Oranje-Nassau scoorde vorige week woensdag de pannen van het dak. Vanavond is aflevering 2 te zien op NPO1.

Lees verder onder de video.

Kijkcijfers <em>Het Verhaal van Nederland: Oranje Nassau</em> torenhoog (video) Het Verhaal van Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Net als twee jaar geleden heeft Daan Schuurmans een kijkcijferhit te pakken. Het Verhaal van Nederland: Oranje-Nassau scoorde vorige week woensdag de pannen van het dak. Vanavond is aflevering 2 te zien op NPO1. Lees verder onder de video. Het Verhaal van...Op NPO1 startte vorige week een aantal nieuwe programma's, uitgerekend in de week dat de publieke omroep bijzonder negatief in het nieuws kwam door het vernietigende rapport van de Commissie-Van Rijn. Negatieve invloed op de kijkcijfers heeft het rapport in ieder geval niet, want Ik Vertrek, Heel Holland Bakt en Het Verhaal Van Oranje-Nassau scoorden enorm goed. Het Verhaal van Nederland scoorde ongeveer een goed als twee jaar geleden, tijdens de eerste serie: ruim twee miljoen kijkers zagen het verhaal van Willem van Oranje. Het Verhaal van Nederland: Oranje-Nassau is iedere woensdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Zien: Daan Schuurmans duikt in bijzondere band tussen Napoleon en Nederland Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau, vanaf 31 januari op NPO 1 Bekijk deze video » Thomas Cammaert in Shownieuws over Het verhaal van Nederland: Oranje Nassau: "Het is toch te gek" Bekijk deze video »
TV :
Kijkcijfers Het Verhaal van Nederland: Oranje Nassau torenhoog (video)

Het Verhaal van...
Op NPO1 startte vorige week een aantal nieuwe programma's, uitgerekend in de week dat de publieke omroep bijzonder negatief in het nieuws kwam door het vernietigende rapport van de Commissie-Van Rijn. Negatieve invloed op de kijkcijfers heeft het rapport in ieder geval niet, want Ik Vertrek, Heel Holland Bakt en Het Verhaal Van Oranje-Nassau scoorden enorm goed. Het Verhaal van Nederland scoorde ongeveer een goed als twee jaar geleden, tijdens de eerste serie: ruim twee miljoen kijkers zagen het verhaal van Willem van Oranje.

Het Verhaal van Nederland: Oranje-Nassau is iedere woensdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's