Burgemeester Apeldoorn over mogelijke bevrijdingsactie door boeren: "Nog geen sprake van" (HvNL)

Burgemeester Apeldoorn over mogelijke bevrijdingsactie door boeren: "Nog geen sprake van" (HvNL)

Burgemeester <em>Apeldoorn</em> over mogelijke bevrijdingsactie door <em>boeren</em>: &quot;Nog geen sprake van&quot; (<em>HvNL</em>) Ton Heerts, burgemeester van Apeldoorn, heeft woensdagavond een noodbevel uitgevaardigd en geeft tekst en uitleg in Hart van Nederland. Er zou mogelijk een actie op touw gezet worden door boeren om hun aangehouden collega's op het politiebureau te gaan bevrijden. Tot op heden is daar geen sprake van. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Weinig begrip op X voor Omtzigts besluit formatiegesprekken te stoppen Bekijk deze video » Bijzondere beelden in Hart van Nederland: gestolen Van Gogh weer terug (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland bewoners onveilige flat in Delfzijl moeten er blijven wonen Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 8 februari om 09:02

Ton Heerts, burgemeester van Apeldoorn, heeft woensdagavond een noodbevel uitgevaardigd en geeft tekst en uitleg in Hart van Nederland. Er zou mogelijk een actie op touw gezet worden door boeren om hun aangehouden collega's op het politiebureau te gaan bevrijden. Tot op heden is daar geen sprake van.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's