Gekwetste Dirk tegen Anneke in Married at First Sight: ‘Het is voor mij klaar’

Gekwetste Dirk tegen Anneke in Married at First Sight: ‘Het is voor mij klaar’

Donderdag 8 februari om 12:56

Anneke en Dirk verkeren in Married at First Sight al snel in een huwelijkscrisis. Anneke vertelt aan Dirk dat ze het niet voelt en de bom barst.

‘Totale mismatch’
Anneke is naar eigen zeggen ‘paniekerig en heel verdrietig’. Ze ziet het als een totale mismatch en heeft van alles aan te merken op Dirk. “Ik moet lachen om wat er gezegd wordt. Dat is zo’n bullshit”, aldus Dirk. Hij noemt van alles op wat volgens haar allemaal niet goed is, hij zou te oud zijn, ook knapt ze af op zijn kleren en gebit. Anneke gaat er nog tegen in maar volgens Dirk is het klaar…

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Gekwetste Dirk tegen Anneke in <em>Married at First Sight</em>: ‘Het is voor mij klaar’ Anneke en Dirk verkeren in Married at First Sight al snel in een huwelijkscrisis. Anneke vertelt aan Dirk dat ze het niet voelt en de bom barst. ‘Totale mismatch’Anneke is naar eigen zeggen ‘paniekerig en heel verdrietig’. Ze ziet het als een totale mismatch en heeft van alles aan te merken op Dirk. “Ik moet lachen om wat er gezegd wordt. Dat is zo’n bullshit”, aldus Dirk. Hij noemt van alles op wat volgens haar allemaal niet goed is, hij zou te oud zijn, ook knapt ze af op zijn kleren en gebit. Anneke gaat er nog tegen in maar volgens Dirk is het klaar… Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Married At First Sight: gooit Dirk de handdoek in de ring? "Voldoe niet aan het verlanglijstje" Bekijk deze video » Married at First Sight: zorgt de verkeerde afslag voor frictie tussen Jeppe en Jantien? Bekijk deze video » Married At First Sight: kijkers gaan los op X over Anneke die Dirk afwijst vanwege gebit Bekijk deze video »
TV :
Gekwetste Dirk tegen Anneke in Married at First Sight: ‘Het is voor mij klaar’

Actuele video's

Meer actuele video's